Låneförmedling

Samla lanLåneförmedling inom privatlån är en tjänst som idag är mycket populär. Det finns många anledningar till det. En är att man som låntagare i de flesta fall får relativt sett gynnsamma lånevillkor och en annan är att kreditvärdigheten inte försämras, detta genom att det endast tas en kreditupplysning oavsett hur många låneförslag man får ta del av.

Om du har behov av ett betydligt större lån än 1000 kr, har planer om att omförhandla befintliga lån eller önskar slå ihop många smålån till ett större lån (med lägre räntekostnader) kan du med fördel kika på fördelarna med att vända dig till en låneförmedlare.


Låna pengar genom en låneförmedlare – 3 enkla steg

Det är inte svårt att använda sig av de tjänster en låneförmedlare erbjuder, snarare gäller raka motsatsen. Du sparar tid, du sparar pengar och du är säker på att få de bästa möjliga lånevillkoren samt den lägsta kostnaden.

Det första du ska göra är att välja låneförmedlare. Det finns ett antal att välja mellan och de har i stort sett samma sätt att arbeta, så vilken du väljer är i praktiken en smaksak. Se bara till att den låneförmedlare du väljer har avtal med en större mängd banker och kreditbolag.

Det andra steget är att skicka in en ansökan till låneförmedlaren. Det gör du enkelt på låneförmedlarens hemsida. De uppgifter du behöver ange är de vanliga personuppgifterna. Dessa uppgifter behövs för att låneförmedlaren ska kunna ta en kreditupplysning i syfte att göra en kreditkontroll.

När din ansökan är inskickad är din del i processen avslutad för den här gången. Nu tar i stället låneförmedlaren över helt och hållet. Låneförmedlaren har nu till uppgift att ta in erbjudanden från de banker och kreditbolag man samarbetar med. Beroende på din ekonomiska situation vänder sig låneförmedlaren till ett par, en handfull eller ännu fler långivare och sedan får du aktuella låneerbjudanden presenterade för dig. Du väljer nu det låneerbjudande som du upplever som mest fördelaktigt. Att notera är att du ingår själva låneavtalet med den bank eller det kreditbolag du har valt, inte med låneförmedlaren.


Låna enkelt och snabbt

Låneförmedling innebär kort sagt att du får det bästa möjliga låneerbjudandet utifrån hur din ekonomi ser ut och utifrån dina önskemål. Hela processen går snabbt och automatiskt. Som du har sett ovan är dina uppgifter egentligen enbart att fylla i ett kort ansökningsformulär och sedan välja ut det låneerbjudande du vill ta del av. I tillägg är det klart fördelaktigt att det bara tas en kreditupplysning.

Andra fördelar med låneförmedling:

  • Lättare att få erbjudanden trots betalningsanmärkning
  • Erbjudanden om slopade uppläggningsavgifter
  • Låneerbjudanden från stora och trygga banker och kreditbolag
  • Enklare att omförhandla lån
  • Smart sätt att samla många smålån och krediter

[toplist]