Smslån utan ränta

nollrantaHär på sidan hittar du ett antal långivare som erbjuder dig att låna 1000 kr med snabblån. För de flesta erbjudanden gäller att du betalar en lånekostnad för lånet, antingen i form av ränta eller avgifter, eller både och, men några långivare erbjuder dig att låna 1000 kr utan ränta. Det är självklart mycket fördelaktigt om du behöver pengar snabbt.

 

 


Räntefritt för nya kunder

I listan av långivare här på Låna-1000.net ser du att det finns angivet 0 kr som lägsta lånekostnad på en del av aktörerna. En lånekostnad på noll kronor betyder att det inte löper någon ränta på lånet och att du inte betalar någon avgift, till exempel uppläggningsavgift och aviavgift, på det. Läs mer om kostnader och räntor

Ett erbjudande om ett räntefritt snabblån gäller dock bara nya kunder och endast en gång. Nästa gång du ansöker om ett snabblån hos samma långivare betalar du ordinarie kostnader för lånet. Önskar du låna 1000 kr eller mer ytterligare en gång kan du dock givetvis vända dig till en annan långivare som erbjuder nya kunder lån utan kostnader.

Låna större belopp

Hos en del långivare kan du låna för snabblån relativt stora belopp. Inte sällan kan du låna upp till 3000-4000 kr räntefritt. Du är alltså inte begränsad till att låna just 1000 kr. Behöver du låna mer än omkring 4000 kr blir möjligheterna till räntefria lån mindre, men det finns ett par långivare med ganska höga maxtak för sina kostnadsfria lån. Du hittar dem i listan här ovan.


Avgifter vid sen betalning

Att ett smslån är räntefritt betyder inte att de vanliga reglerna kring förseningsavgifter, inkassokrav och så vidare sätts ur spel. Ett räntefritt snabblån ska betalas tillbaka senast på förfallodatum och om det inte sker kan avgifter börja att ticka. Avgifterna kan i vissa fall vara betydande, varför det är viktigt att betala tillbaka i rätt tid.

För att undvika avgifter bör du planera och fundera innan du ansöker om ett lån som i grunden löper utan avgifter och räntor. Du bör planera och se till att du senast vid fakturans förfallodatum kommer att ha fått in tillräckligt med pengar på kontot genom lön eller andra inkomster för att kunna betala tillbaka lånet.


Jämför räntefria smslån

Det finns i praktiken inte så stora skillnader mellan olika erbjudanden om räntefria smslån. De aspekter i vilka det kan finnas skillnader är framför allt lånebeloppets maxtak samt återbetalningstiden. Välj den långivare som har det låneerbjudande som passar dig bäst, men se till att läsa villkoren för lånet noga innan du skickar in din ansökan.

Alla de långivare som presenteras här på Låna-1000.net har ett gott rykte, men det är alltid klokt att kika på exempelvis vad som gäller för betalningsanmärkningar, lägsta ålder, taxerad inkomst, med mera.

[toplist]